Handelsbetingelser og Vilkår

Når du som kunde handler med Bordpladebutikken ApS, accepterer du samtidig vores Handelsbetingelser og vilkår.

Tilbud og ordrebekræftelse.

Kunden anmoder om pristilbud på de produkter og serviceydelser, som tilbydes af Bordpladebutikken ApS. Dette gøres enten via www.bordpladebutikken.dk, telefonisk eller via e-mail info@bordpladebutikken.dk. En anmodning om pristilbud er ikke bindende mellem kunden og tilbudsgiver. Et pristilbud er udarbejdet ud fra oplysninger fremlagt af kunden og er et skøn over produkternes pris, installationsarbejde og evt. andre serviceydelser med relation dertil. Modtaget skriftlige tilbud med indeholdende priser er gældende i 30 dage, herefter skal der anmodes om nyt pristilbud.

Accept af tilbud er bindende og kunden vil efterfølgende modtage en ordrebekræftelse samt tilhørende betalingsmulighed.

  • Tilbud med Tryghedspakke indeholder standard opmåling med min. 10mm udhæng, lige vinkler og skær medmindre andet er angivet. Mængden af materialer og forarbejdninger er angivet ud fra oplysninger fremlagt at kunde.
  • Med forbehold for separat aftale må Bordpladebutikken oprette ordrebekræftelse baseret på oplysninger fremlagt af kunden. I dette tilfælde skal Bordpladebutikken ApS ikke være ansvarlig for ekstra brug af materialer, forarbejdninger eller andre arbejdsopgaver synliggjort efter en opmåling. Hvis den nye produktionstegning medfører ændring af prisen på materialer og forarbejdninger, eller det kræves anden installationsarbejde, serviceydelser eller andre arbejdsopgaver i relation hertil, så̊ forpligter kunden sig til at erlægge yderligere betaling til Bordpladebutikken ApS svarende til den del af prisen, som overstiger bestillingsprisen i første modtaget ordrebekræftelse. Dersom hvis den nye pris er mindre end bestillingsprisen, tilbagebetaler Bordpladebutikken ApS forskellen til kunden.

Priser

Oplyste priser er dagspriser. Der kan forekomme prisjusteringer på daglig basis.

Alle oplyste priser til privatkunder er inkl. moms. Priser oplyst til erhvervskunder er angivet uden moms.

Alle leveringspriser er til brofaste øer. Kontakt os for tilbud for levering til ikke-brofaste øer.

Betaling og Fakturering

Kunden accepterer at betale Bordpladebutikken for de bestilte produkter, installationsarbejdet og serviceydelser baseret på ordrebekræftelse som er udstedt af Bordpladebutikken sammen med de aftalte vilkår for betaling.

Når en betaling godkendes til en ordre, anses ordren ligeledes som godkendt og accepteret sammen med vores Handelsbetalinger og Vilkår.

Bestilling af almindelige lagerførte varer vil betaling først blive trukket ved afsendelse eller udlevering af din ordre. Faktura vil herefter blive fremsendt.

Betaling til Bordpladebutikken ApS skal ske forud før opstart af bestilling indeholdende producerede varer. Betaling sker igennem betalingslink medmindre andet fremgår, som modtages sammen med fremsendte ordrebekræftelse. Behandling af kortbetaling sker igennem Nets som indløser. Mulige korttyper som kan bruges, fremgår i betalingsvindue. Den fulde sum af betalingen vil ikke blive hævet øjeblikkeligt, men muligvis fremgår som en reservation på dit kort.

Ved opstart af en bestilling vil der blive trukket 75% af den samlede sum på dit betalingslink. Restbeløb på 25% vil blive trukket når din bestilling er færdigproduceret (Gør-Det-Selv kunde) eller leveret (Tryghedspakke)

  • Bemærk at delbetaling med 75% forud kun er muligt med Dankort eller VISA/Dankort. Ved brug af alle andre korttyper vil der blive trukket 100% ved opstart. Ved alle køb under 10.000 kr. trækkes hele beløbet ved bestilling.

Opmåling, levering og montering. - Tryghedspakke

Det er muligt at bestille servicepakke med opmåling, levering og montering også kendt som Tryghedspakke.

Tryghedspakke inkluderer kun opmåling, levering og montering af bordplader. Der er ikke inkluderet VVS, EL, eller andet servicearbejde. Ved levering limes/fuges vask i bordpladen. - kogeplade, emhætter osv. skal udføres af din egen fagmand.

Ved bestilling igennem Tryghedspakke er de samme tolerancer gældende som angivet under afsnittet ’Tolerancer og karakteristika’

Levering er til stueplan, og hvis andet ønskes, skal der påregnes et ekstra tillæg for opbæring eller evt. kran for levering til etage.

Ved levering og montering er Bordpladebutikken kun ansvarlig for levering af produkter bestilt hos Bordpladebutikken, så som vask og bordplader, og ikke resten af køkkenet herunder opsætning og understøtning til bordpladen. Kunden er selv ansvarlig for at dette udføres korrekt, og Bordpladebutikken kan ikke gøres ansvarlig for følgeskader af mangelfuld opsætning og understøtning.

 - Bemærk at 12mm bordplader kræver ekstra understøttelse på mere end 60cm og fuld understøttelse ved udskæringer, udhæng og andre forarbejdninger i bordpladen. Det anbefales altid at lave ekstra eller fuld understøttelse ved alle udskæringer samt ekstra udhæng i alle materialer og tykkelser.

Ved montering af bordplader vil der afslutningsvis tilbydes fugning mod væg hvor denne er klargjort, og det er muligt efter faktiske forhold. Bemærk at der kun tilbydes fugning med hvid farve og kun samme tid som monteringen. Der fuges kun på ’glatte’ vægge, ikke mursten, fliser og andre overflader. Det er den pågældende montør ved monteringen som tager stilling til mulighed for at få afsluttet med fugning.

Oplyste priser for opmåling og levering er til brofaste øer i DK. Kontakt os gerne for tilbud udover dette.

Produceret varer efter bestilling.

Ved bestilling af specialfremstillede varer som vaske eller stenplader produceret efter dine unikke mål og detaljer, kræver vi forudbetaling som ofte betalingslink som udsendes sammen med ordrebekræftelsen. -Årsagen er, at varen kun har værdi for dig og derfor kan man ikke fortryde køb efter bestilling.  

Bestilling af Fliser.

Der ydes ikke returret på bestilte fliser i natursten, Silestone og Dekton. Disse bestilles og produceres ved leverandøren efter bestilling. Når betaling og ordrebekræftelse er godkendt, kan bestillingen ikke fortrydes.

Fortrydelse ved køb af produceret varer.

Bestilling af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer ved godkendt ordre og tegning eller har fået et tydeligt personligt præg, - f.eks. bordplader der er fremstillet efter opmåling, generelt stenplader efter mål, speciallavede vaske som messingvaske eller vaske der er fastmonteret i bordplade mm. kan ikke fortrydes efter godkendt betaling og ordrebekræftelse.

-Ved køb af disse specialproducerede varer som bordplader, vaske mm. har varen kun værdi for den, der bestiller den.

Fortrydelsesret ved køb af almindelige lagerførte varer.

Når du handler hos Bordpladebutikken ApS, har du som kunde 14 dages fortrydelsesret på lagerførte varer, som f.eks. vaske købt alene uden bordplade, eller f.eks. plejeprodukter.

Omkostningerne til returneringen skal du selv afholde.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenlyst forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse skriftligt om, at du ønsker at fortryde dit køb. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Meddelelsen skal sendes til info@bordpladebutikken.dk

Vi vil derefter angive hvortil du skal sende varen retur til. Beløbet du har betalt for varen bliver overført til det kort du har betalt, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Tolerancer og karakteristika

Ved køb af natursten, kvartskomposit og keramiske materialer skal man være opmærksom på at der være variation i udtryk og farvenuancer. Billeder og vareprøver skal betragtes som værende retningsgivende, og der vil være forskel på disse i forhold til de færdige skåret plader man modtager.

Når du handler med Bordpladebutikken accepterer følgende tolerancer:

Natursten / Komposit / Keramisk / Corian

Længde +-3mm
Dybde +-3mm
Tykkelse +-3mm
Sammenstødende plader forskel i tykkelse +-3mm

Der kan forekomme variation i udtryk samt forskel i tone og farvenuancer - dette er ikke reklamationsberettiget.

Gældende tolerancer ved forarbejdninger i alle materialer:

-Udskæringer til vask, kog, elstik og andet. +-2mm i længde og dybde
-Fas ved kanter og udskæringer +-2mm – standard fas er 2mm på 20mm plader.
-Placering af udskæringer til vask, kog elstik, boring af hul og andet +-5mm
-Fuge imellem tilstødende bordplader – 1-4mm
-Udhænget kan variere +-3mm af det ønskede
-Synlig fuge ved planlimet kant – 1-3mm
-Planhed af vask/kog ved f.eks. planlimning - +-2mm
-Overhæng ved underlimede vaske (sider kan variere) +-5mm – Overhæng ved porcelæn skal forventes 5-15mm afhængig af producent.

Ved opmåling og montering er der ligeledes en gældende tolerance ved montering af bordplader. Der arbejdes med tolerance fra bagkantkant af bordplade til f.eks. væg/skab som er op til 7 mm, Der kan være afvigelser i tolerancen hvorpå det må forventes at denne kan være større afhængigt af tilstødende vægge eller sider som ikke er retvinklet eller er ujævne.

  • Bemærk at en bordplade i natursten, komposit, keramik og Corian ikke må ligge i spænd og der er brug for ”luft” til fugning omkring pladen, dette beregnes med altid med min. 3 mm samt de almindelige tolerancer.
  • Ved broløsning skal der ved afstand fra gulv til gavl forventes 3-5mm
  • Plader med tykkelses forskel opklodses så overfladen er jævn, således forskellen vil være på undersiden mod skabene.
  • Fugebredde kan variere, dette er glædende for alle typer fugninger. 

Specielt ved køb af natursten

Ved køb af natursten vil der altid forekomme variation i udtryk og nuancer.

Variation i udtryk og farvenuancer, samt naturlige oprindelser i natursten er ikke reklamationsberettiget.

Alle stenplader leveres ubehandlet fra producenten. Det anbefales altid at imprægnere bordplader i natursten inden ibrugtagning. Imprægnering af natursten skal ses som forbyggende behandling og ikke en garanti for modstandsevne. 

Levering

Bordpladebutikken ApS har landsdækkende levering. Oplyste priser er gældende for levering til brofast øer. Levering via færge til ikke-brofast øer skal aftales nærmere ved bestilling og der vil være ekstra fragttillæg afhængig af din ordres størrelse. Dette er gældende for alle bestillinger.

Er din bestilling med Tryghedspakke er leveringen til stueplan. Levering udover dette skal være aftalt ved bestilling og fremgå tydeligt på din ordrebekræftelse. Der vil være tillæg for levering til etage.

Alle leveringstider som oplyses, er kun vejledende. Det tilstræbes at varen leveres indenfor forventet leveringstid, men det kan ikke udelukkes at der kan opstå forsinkelser ved produktion og transport som f.eks. mangel på materialer til produktion, transportskader eller fabrikationsfejl i produktet. Bordpladebutikken yder ikke erstatning af enhver art for direkte eller indirekte tab i forbindelse med forsinkelser.

Varer som er lagerførte, som f.eks. vaske eller plejeprodukter afsendes indenfor 2-3 hverdage efter bestilling.

Leveringstid for bordplader på mål efter godkendt tegning/opmåling er forventet 5-8 uger. Der kan dog forekomme længere leveringstid i perioder ved f.eks. stor efterspørgsel, ændringer i markedssituationer og ferieperioder.

Vi vil hellere være realistiske med din forventede leveringsdato, end at love en hurtigere levering, som vi måske ikke kan holde. Der ydes ikke kompensation for forsinkelser.

Alle ordre som indeholder levering, er med levering til gadeplan/kantsten, derfra skal du selv sørge for transport eller opbæring til bolig/etage, medmindre andet er opgivet i dit tilbud eller ordrebekræftelse, dette er med undtagelse af plejeprodukter. 

Afsendelse af bestilte plejeprodukter foregår som standard med levering igennem Postnord eller GLS til nærmeste pakkeshop.  

Varemodtagelse - fragtskade eller mangler

Det gælder for alle modtagne varer fra Bordpladebutikken som er leveret uden montering, at de skal kontrolleres ved modtagelse, og ved defekt eller mangler skal der reklameres straks, dog senest 3 dage fra leveringsdato.

Ved henvendelse for reklamation for transportskade skal der fremsendes dokumentation i form af billede af skadet produktet sammen med transportemballagen.

Forsinkelser

Bordpladebutikken ApS kan ikke gøres ansvarlig og dækker ikke følgeomkostninger af enhver art grundet forsinkelser af enhver art, -eksempelvis udgifter til tredjepart som håndværker eller tab i forbindelse med forsinkede leverancer.

Ansvarsfraskrivelse og forbehold

Der tages forbehold for udsolgte varer, taste/skrivefejl, systemfejl og ændringer i priser fra vores leverandører.

Vi forbeholder os retten til at annullere en ordre uanset omstændighederne. Eksempelvis ved udgået varer, prisfejl og andre situationer, hvor sund fornuft måtte give anledning til dette. Der ydes ikke kompensation for dette.  

Bordpladebutikken ApS afgiver ikke selvstændig garanti for bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for slutbrugeren.

Der kan opstå situationer hvor Sælger må udskyde eller flytte aftale om opmåling eller levering, i situationer hertil dækker Bordpladebutikken ApS ikke følgeomkostninger af enhver art. 

Alle bygninger er forskellige, og der er forskellige forhold og forudsætninger for ethvert eksisterende eller nybyggeri. Derfor er alle montagevejledninger og rådgivning hertil – både skriftlige og verbale – af vejledende karakter. Det er dit eget ansvar at rådføre dig med en byggeteknisk rådgiver. 

Ved levering og montering er Bordpladebutikken kun ansvarlig for levering af produkter bestilt hos Bordpladebutikken, så som vask og bordplader, og ikke resten af køkkenet herunder opsætning og understøtning til bordpladen. Kunden er selv ansvarlig for at dette udføres korrekt, og Bordpladebutikken kan ikke gøres ansvarlig for følgeskader af mangelfuld opsætning og understøtning. - Bemærk at 12mm bordplader kræver understøttelse på mere end 60cm og fuld understøttelse ved udskæringer og andre forarbejdninger i bordpladen.

Forbrugerklage og tvistløsning

Hvis du vil klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os, skal du henvende dig til info@bordpladebutikken.dk eller kontakte os på tlf. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, har du mulighed for at indgive en klage til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan indsende klage via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr.

 

Kontaktinformation

Bordpladebutikken ApS
CVR-nr. 40731008
Lille Lyngbyvej 8C
3320 Skævinge
Tlf. 31 39 00 00
info@bordpladebutikken.dk
bordpladebutikken.dk

 

 Handelsbetingelser og Vilkår -Bordpladebutikken ApS - 2022

jotform18122019.html

Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din kurv er tom
Køb nu
×