Handelsbetingelser og Vilkår

Når du som kunde handler med Bordpladebutikken ApS, accepterer du samtidig vores Handelsbetingelser og vilkår.

Tilbud og ordrebekræftelse.

Kunden anmoder om pristilbud på de produkter og serviceydelser, som tilbydes af Bordpladebutikken ApS. Dette gøres enten via www.bordpladebutikken.dk, telefonisk eller via e-mail info@bordpladebutikken.dk. En anmodning om pristilbud er ikke bindende mellem kunden og tilbudsgiver. Et pristilbud er udarbejdet ud fra oplysninger fremlagt af kunden og er et skøn over produkternes pris, installationsarbejde og evt. andre serviceydelser med relation dertil. Modtaget skriftlige tilbud med indeholdende priser er gældende i 30 dage, herefter skal der anmodes om nyt pristilbud.

Accept af tilbud er bindende og kunden vil efterfølgende modtage en ordrebekræftelse samt tilhørende betalingslink.

  • Tilbud med Tryghedspakke indeholder standard opmåling med min. 5mm udhæng, lige vinkler og skær med mindre andet er angivet. Mængden af materialer og forarbejdninger er angivet ud fra oplysninger fremlagt at kunde.
  • Med forbehold for separat aftale må Bordpladebutikken oprette ordrebekræftelse baseret på oplysninger fremlagt af kunden. I dette tilfælde skal Bordpladebutikken ApS ikke være ansvarlig for ekstra brug af materialer, forarbejdninger eller andre arbejdsopgaver synliggjort efter en opmåling. Hvis den nye produktionstegning medfører ændring af prisen på materialer og forarbejdninger, eller det kræves anden installationsarbejde, serviceydelser eller andre arbejdsopgaver i relation hertil, så̊ forpligter kunden sig til at erlægge yderligere betaling til Bordpladebutikken ApS svarende til den del af prisen, som overstiger bestillingsprisen i første modtaget ordrebekræftelse. Dersom hvis den nye pris er mindre end bestillingsprisen, tilbagebetaler Bordpladebutikken ApS forskellen til kunden.

Priser

Oplyste priser er dagspriser. Der kan forekomme prisjusteringer på daglig basis.

Alle oplyste priser til privatkunder er inkl. moms. Priser oplyst til erhvervskunder er angivet uden moms.

Alle leveringspriser er til brofaste øer. Kontakt os for tilbud for levering til ikke-brofaste øer.

Betaling og Fakturering

Kunden accepterer at betale Bordpladebutikken for de bestilte produkter, installationsarbejdet og serviceydelser baseret på ordrebekræftelse som er udstedt af Bordpladebutikken sammen med de aftalte vilkår for betaling.

Bestilling af almindelige lagerførte varer vil betaling først blive trukket ved afsendelse eller udlevering af din ordre. Faktura vil herefter blive fremsendt.

Betaling til Bordpladebutikken ApS skal ske forud før opstart af bestilling indeholdende producerede varer. Betaling sker igennem betalingslink med mindre andet fremgår, som modtages sammen med fremsendte ordrebekræftelse. Behandling af kortbetaling sker igennem Nets som indløser. Mulige korttyper som kan bruges, fremgår i betalingsvindue. Den fulde sum af betalingen vil ikke blive hævet øjeblikkeligt, men muligvis fremgår som en reservation på dit kort.

Ved opstart af en bestilling vil der blive trukket 75% af den samlede sum på dit betalingslink. Restbeløb på 25% vil blive trukket når din bestilling er færdigproduceret (Gør-Det-Selv kunde) eller leveret (Tryghedspakke)

  • Bemærk at delbetaling med 75% forud kun er muligt med Dankort eller VISA/Dankort. Ved brug af alle andre korttyper vil der blive trukket 100% ved opstart. Ved alle køb under 10.000 kr. trækkes hele beløbet ved bestilling.

Opmåling, levering og montering.

Det er muligt at bestille servicepakke med opmåling, levering og montering også kendt som Tryghedspakke.

Tryghedspakke inkluderer kun opmåling, levering og montering af bordplader. Der er ikke inkluderet VVS, EL, eller andet servicearbejde. Levering er til stueplan, hvis andet ønskes skal der påregnes ekstra tillæg for opbæring eller evt. kran for levering til etage. Ligesom pris for opmåling og levering er til brofaste øer i DK. 

Kontakt os for tilbud på opmåling, levering og montering på ikke-brofaste øer.

Produceret varer efter bestilling.

Ved bestilling af specialfremstillede varer som vaske eller stenplader produceret efter dine unikke mål og detaljer, kræver vi forudbetaling via betalingslink som udsendes sammen med ordrebekræftelsen. -Årsagen er, at varen kun har værdi for dig og derfor kan man ikke fortryde køb efter bestilling.  

Bestilling af Fliser.

Der ydes ikke returret på bestilte fliser i natursten, Silestone og Dekton. Disse bestilles og produceres ved leverandøren efter bestilling. Når betalingslink og ordrebekræftelse er godkendt, kan bestillingen ikke fortrydes.

Fortrydelse ved køb af produceret varer.

Bestilling af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer ved godkendt ordre og tegning eller har fået et tydeligt personligt præg, - f.eks. bordplader der er fremstillet efter opmåling, generelt stenplader efter mål, speciallavede vaske som messingvaske eller vaske der er fastmonteret i bordplade mm. kan ikke fortrydes efter godkendt betaling og ordrebekræftelse.

-Ved køb af disse specialproducerede varer som bordplader, vaske mm. har varen kun værdi for den, der bestiller den.

Fortrydelsesret ved køb af almindelige varer.

Når du handler hos Bordpladebutikken ApS, har du som kunde 14 dages fortrydelsesret på lagerførte varer, som f.eks. vaske købt alene uden bordplade, eller f.eks. plejeprodukter.

Omkostningerne til returneringen skal du selv afholde.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenlyst forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse skriftligt om, at du ønsker at fortryde dit køb. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Meddelelsen skal sendes til info@bordpladebutikken.dk

Vi vil derefter angive hvortil du skal sende varen retur til. Beløbet du har betalt for varen bliver overført til det kort du har betalt, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Tolerancer og karakteristika

Ved køb af natursten, kvartskomposit og keramisk materialer skal man være opmærksom på at der være variation i udtryk og farvernuancer. Billeder og vareprøver skal betragtes som værende retningsgivende, og der vil være forskel på disse i forhold til de færdige skåret plader man modtager.

Variation i udtryk og farvenuancer, samt naturlige oprindelser i natursten er ikke reklamationsberettiget.

Når du handler med Bordpladebutikken accepterer du følgende måltolerancer på de forskellige produkter.

- Granit/marmor/komposit/keramisk:
Længde +/- 2mm
Dybde +/- 2mm
Tykkelse +/- 2-3mm

- Corian:
Længde +/- 2mm
Dybde +/- 2mm
Tykkelse +/- 2mm

- Stål:
Længde +/- 2mm
Dybde +/- 2mm
Tykkelse +/- 2mm

Ved opmåling og montering er der ligeledes en gældende tolerance ved montering af bordplader. Der arbejdes med tolerance fra bagkantkant af bordplade til væg som er op til 6mm. Der kan være afvigelser i tolerancen hvorpå det må forventes at denne kan være større afhængigt af tilstødende vægge ikke er retvinklet eller er ujævne.

  • Bemærk at en bordplade i natursten, komposit og keramik ikke må ligge i spænd og der er brug for ”luft” til fugning omkring pladen.

Specielt ved køb af natursten

Ved køb af natursten vil der altid forekomme variation i udtryk og nuancer

Alle stenplader leveres ubehandlet fra producenten. Det anbefales altid at imprægnere bordplader i natursten inden ibrugtagning.

Imprægnering af natursten skal ses som forbyggende behandling og ikke en garanti for modstandsevne. 

Levering

Bordpladebutikken ApS har landsdækkende levering. Oplyste priser er gældende for levering til brofast øer. Levering via færge til ikke-brofast øer skal aftales nærmere ved bestilling og der vil være ekstra fragttillæg afhængig af din ordres størrelse. Dette er gældende for alle bestillinger.

Er din bestilling med Tryghedspakke er leveringen til stueplan. Levering udover dette skal være aftalt og fremgå tydeligt på din ordrebekræftelse, der vil være tillæg for levering til etage.

Alle leveringstider som oplyses er kun vejl. og det tilstræbes at varen leveres indenfor forventet leveringstid, men det kan ikke udelukkes at der kan opstå forsinkelser ved produktion og transport som eksempelvis transportskader eller fabrikationsfejl i produktet. Bordpladebutikken yder ikke erstatning af enhver art for direkte eller indirekte tab i forbindelse med forsinkelser.

Varer som er lagerførte, som f.eks. vaske eller plejeprodukter afsendes indenfor 2-3 hverdage efter bestilling.

Leveringstid for bordplader på mål efter godkendt tegning/opmåling er normalt 4-8 uger.

Vi vil hellere være realistiske med din forventede leveringsdato, end at love en hurtigere levering, som vi måske ikke kan holde.

Alle ordre inkl. levering er med levering gadeplan/kantsten, derfra skal du selv sørge for transport eller opbæring til bolig/etage med mindre andet er opgivet i dit tilbud eller ordrebekræftelse, dette er med undtagelse af plejeprodukter. 

Afsendelse af bestilte plejeprodukter foregår som standard med levering igennem Postnord eller GLS til nærmeste pakkeshop. 

Varemodtagelse - fragtskade eller mangler

Det gælder for alle modtagne varer fra Bordpladebutikken som er leveret uden montering, at de skal kontrolleres ved modtagelse, og
ved defekt eller mangler skal der reklameres straks, dog senest 14 dage fra leveringsdato.
Ved henvendelse for reklamation for transportskade skal der fremsendes dokumentation i form af billede af skadet produktet sammen
med transportemballagen.

Forsinkelser

Bordpladebutikken ApS kan ikke gøres ansvarlig og dækker ikke følgeomkostninger af enhver art grundet forsinkelser af enhver art, -eksempelvis udgifter til tredjepart som håndværker eller tab i forbindelse med forsinkede leverancer.

Ansvarsfraskrivelse og forbehold

Der tages forbehold for udsolgte varer, taste/skrivefejl, systemfejl og ændringer i priser fra vores leverandører.

Vi forbeholder os retten til at annullere en ordre uanset omstændighederne. Eksempelvis ved udgået varer, prisfejl og andre situationer, hvor sund fornuft måtte give anledning til dette.

Bordpladebutikken ApS afgiver ikke selvstændig garanti for bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for slutbrugeren.

Der kan opstå situationer hvor Sælger må udskyde eller flytte aftale om opmåling eller levering, i situationer hertil dækker Bordpladebutikken ApS ikke følgeomkostninger af enhver art. 

Alle bygninger er forskellige, og der er forskellige forhold og forudsætninger for ethvert eksisterende eller nybyggeri. Derfor er alle montagevejledninger og rådgivning hertil – både skriftlige og verbale – af vejledende karakter. Det er dit eget ansvar at rådføre dig med en byggeteknisk rådgiver. 

Forbrugerklage og tvistløsning

Hvis du vil klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os, skal du henvende dig til info@bordpladebutikken.dk eller kontakte os på tlf. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, har du mulighed for at indgive en klage til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan indsende klage via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr.

Kontaktinformation

Bordpladebutikken ApS
CVR-nr. 40731008
Vølundsvej 6 E
3400 Hillerød
Tlf. 31 39 00 00
info@bordpladebutikken.dk
bordpladebutikken.dk

 

Handelsbetingelser og Vilkår -Bordpladebutikken ApS - version 1.3.7 november 2020
jotform18122019.html

Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din kurv er tom
Køb nu
×