Bordpladebutikken til Erhverv

Vi samarbejder med entreprenører, arkitekter og den lokale håndværker om at skabe og opføre nye, unikke og holdbare badeværelser, køkkener og bordplader.

Har du et andet spændende projekt i tankerne, kan vi helt sikkert også klare det.

Comwell

Specialdesignede Corian® badeværelsesvaske til det nye Comwell-hotel i Nordhavn

Buch Copenhagen

Dekton-diske og- bordplader til Buch Copenhagens tre butikker i hovedstadsområdet

a-round

Special løsning med Dekton Slim vægbeklædning til en ny kontorindretning og mødebord hos a-round.

Pålidelig sparringspartner

Vi er en pålidelig sparringspartner for vores erhvervskunder, og vi vil ikke gå på kompromis med hverken kvalitet eller pris.

Håndværkere, bygherrer og tømrere

Vi har hurtig levering og kompetent rådgivning fra vores erfarne medarbejdere, hvis du mangler en fleksibel samarbejdspartner til dine projekter

Det betyder, at du vil kunne tilbyde dine kunder korte ventetider og høj kvalitet. Rådgivningen kan foregå i vores showroom i Hillerød eller klares over telefonen - det er helt op til dig.

Entrepenører og Arkitekter

Vores brede produktudvalg og erfarne medarbejdere sørger for, at vi skaber unikke løsninger til ethvert projekt. Det gælder, uanset om der er tale om et enkelt rum og produkt eller en større entreprise.

Vi har gode aftaler med vores leverandører og kan være gode at inddrage tidligt i en byggeproces, hvis der eksempelvis skal afviges fra standardmål og laves specialtilpassede løsninger.

Virksomheder og Boligforeninger

Vi står for opmåling, levering og montering af bordplader, bade- værelsesfliser og andre opgaver inden for vores produktportefølje.

Vi sørger for en hurtig levering og montering af det ønskede projekt og garanterer, at I bliver generet mindst muligt undervejs.

Bestil og modtag dit tilbud online

Bestil og modtag dit tilbud online. Når du har udfyldt vores kontaktformular, kan vi hurtigt beregne omkostningerne og kontakte dig med et tilbud i forhold til den ønskede opgave.

Bestil tilbud

Bordplader, fliser og badeværelser til erhverv

Bordpladebutikkens vision er altid at levere de bedste kvalitetsprodukter efter dine ønsker.

Vores kernekompetencer er kompetent rådgivning, hurtige svartider, kort leveringstid, fleksibilitet og erfarne montører, der kan montere produkterne og skabe unikke løsninger.

Fuld servicepakke - lad os tage ansvaret

Det betyder, at vi laver opmåling, levering og montering af dit produkt.

Derfor er det også altid vores ansvar, at produktet passer. Levering er til alle brofaste øer i Danmark, og prisen kan variere afhængigt af adresse samt bestilling.

Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din kurv er tom
Køb nu
×